Dječak i djevojčica ranjeni u pucnjavi na krijumčara, dobro se oporavljaju

Dječak i djevojčica u dobi od 12 godina koji su ozlijeđeni tijekom sinoćnje potjere u Donjem Srbu, kako kaže glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan, stabilno su i dobro se oporavljaju u zadarskoj bolnici.

Obrada događaja je u tijeku, djeca se dobro oporavljaju, a u tijeku je utvrđivanje identiteta i statusa osoba koje su se nalazile u kombiju, kaže Žodan.

Podsjetimo, sinoć oko 22 sata, policijski službenici Policijske uprave zadarske spriječili su pokušaj krijumčarenja osoba na području Policijske postaje Donji Srb. Vozač kombija nije se zaustavio već je prema njima nastavio vožnju, a policajci su, da bi odbili napad na sebe, prema njemu ispalili više hitaca iz varenog oružja.

Nakon toga vozač kombija je iskočio iz vozila i pobjegao u šumu, a u kombiju je pronađeno 29 osoba stranih državljana iz više država, među njima i dvoje djece s ozljedama od vatrenog oružja.

Radi se o osobama s područja Afganistana i Iraka koje se trenutno nalaze u prostorijama policije u Srbu gdje se nad njima provodi obrada.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...