TRUDNA VODITELJICA

Doris Pinčić Rogoznica otkrila ime buduće kćeri – doznajte kako će se zvati Donatova sestra…

Društvene mreže
Tamni način

Televizijska i radijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ušla je u zadnje tromjesečje trudnoće, a obožavateljima je sada otkrila i kako će nazvati djevojčicu koja bi na svijet trebala doći u kolovozu.

RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, čiji glas slušatelji svakodnevno mogu čuti i u eteru Narodnog radija, unatoč visokom stupnju trudnoće još uvijek je poprilično aktivna. Voditeljica očekuje svoje drugo dijete, a nakon četverogodišnjeg sina Donata, sa suprugom Borisom Rogoznicom sada bi trebala dobiti djevojčicu.

Lijepa Zadranka putem društvenih je mreža sada fanovima otkrila i kako planira nazvati princezu, koju cijela obitelj s nestrpljenjem iščekuje.

Za razliku od Donata, tradicionalnog imena koji je simbolično povezan s njezinim rodnim gradom, Doris će djevojčicu nazvati nešto modernijim imenom. Bebici će nadjenuti ime Gita.

Vijest je objavljena na službenom Instagram profilu Narodnog radija ispod fotografije na kojoj 29-godišnjakinja u naručju drži prvorođenog sinčića, piše Tportal.

Uživam i u drugoj trudnoći koliko sam uživala u prvoj. Ponovno osjećam to uzbuđenje i ponovno sam beskrajno zahvalna svom tijelu koje sve te promjene podnosi savršeno. Sve je isto kao i prvi put, mobilna sam, bez specijalnih želja, barem se meni tako čini, izjavila je nedavno Pinčić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar