Doris Pinčić Rogoznica otkrila ime buduće kćeri – doznajte kako će se zvati Donatova sestra…

Televizijska i radijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ušla je u zadnje tromjesečje trudnoće, a obožavateljima je sada otkrila i kako će nazvati djevojčicu koja bi na svijet trebala doći u kolovozu.

RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, čiji glas slušatelji svakodnevno mogu čuti i u eteru Narodnog radija, unatoč visokom stupnju trudnoće još uvijek je poprilično aktivna. Voditeljica očekuje svoje drugo dijete, a nakon četverogodišnjeg sina Donata, sa suprugom Borisom Rogoznicom sada bi trebala dobiti djevojčicu.

Lijepa Zadranka putem društvenih je mreža sada fanovima otkrila i kako planira nazvati princezu, koju cijela obitelj s nestrpljenjem iščekuje.

Za razliku od Donata, tradicionalnog imena koji je simbolično povezan s njezinim rodnim gradom, Doris će djevojčicu nazvati nešto modernijim imenom. Bebici će nadjenuti ime Gita.

Vijest je objavljena na službenom Instagram profilu Narodnog radija ispod fotografije na kojoj 29-godišnjakinja u naručju drži prvorođenog sinčića, piše Tportal.

Uživam i u drugoj trudnoći koliko sam uživala u prvoj. Ponovno osjećam to uzbuđenje i ponovno sam beskrajno zahvalna svom tijelu koje sve te promjene podnosi savršeno. Sve je isto kao i prvi put, mobilna sam, bez specijalnih želja, barem se meni tako čini, izjavila je nedavno Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...