Futsal: Drama u nekoliko činova, koja je okončala najuzbudljiviju sezonu u povijesti! 

MNK Ploča – MNK Paklenica  2:2

No krenimo redom jer su se Mocire već počele puniti u utakmici između Ploče i Paklenice praćene armijom navijača iz Starigrada. Infarktna utakmica je počela silnom i moćnom Paklenicom koja je povela ali i promašivala šanse za podebljanje vodstva. I kako to obično biva slijedi preokret u liku zadarskog Maicona, Šime Marune. Gol i asistencija su bili dovoljno za preokret i očuvanje remija koji Ploči nosi play off.

 

MNK Sveti Ante – MNK Young Boys 4:1

Skoro pa dupkom puna dvorana je dočekala dvoboj Svetaca i Boysa. Nervoza se mogla kidati nožem kroz zrak a strah od greške je bio vidljiv. Ipak vodstvo Svetog Ante je natjeralo Youngere da proigraju te su u par navrata opasno prijetili,i no Škara na golu i stativa su čuvali Dedine momke. Ipak sreća i “smiješan gol” su stvari vratile na početak. Nastavak je donio “one man show” u liku Antonia Jamičića koji je hattrickom poslao boyse u drugu ligu, a Svece u dodatne kvalifikacije na radost brojnih navijača.

 

MNK Plovanija – MNK Poljica 9:6

Poljica su umjesto na utakmicu došli na termin,  u kojem nisu pokazali nimalo želje za pobjedom koja bi ih ostavila u ligi. Plovanija ih je ranila dugom devetkom i sudbina nije bila u njihovim rukama već u Tinovim.

 

MNK Kontra : MNK Tin 3:3

Naime Tin je trebao dobiti Kontru da bi se Vuchkovichi spasili. Hrabra i poštena momčad Kontre je ginula i bili su na korak do senzacije i spasa. Ipak nisu uspjeli zadržati dva gola prednosti te su remijem napustili društvo najboljih, na žalost svih prisutnih u dvorani.

 

MNK Gauni – MNK Puntamika 5:1

Svoju misiju spašavanja na najbolji mogući način su završili Gauni, koji su porazili Puntamiku i tako izbjegli čak i kvalifikacije. Za svaku pohvalu bili su momci iz kraljevskog grada.

 

MNK Varoš – MNK Vrsi 3:7

U sjeni svih ovih zbivanja i trilera je ostao i bezbolan poraz Varoši od Vrsi u moru golova.

 

MNK Ugljan – MNK Idassa Nadin

Također su se za kraj raspucali Ugljan i Idassa i zagrijali svoje strijelce i golmane.

 

Četvrtfinale 1. Sonik ŽMNL

 

Subota, 05.05.2018

prva utakmica

MNK PLOČA – MNK PLOČA       pobjednik ide na PUNTAMIKU

MNK VRSI – MNK UGLJAN  pobjednik ide na VAROŠ

 

Nedjelja, 06.05.2018

druga utakmica

MNK UGLJAN – MNK VRSI  pobjednik ide na VAROŠ

MNK PLOČA – MNK PLOČA  pobjednik ide na PUNTAMIKU

 

Četvrtfinale play offa igrati  će Vrsi i Ugljan gdje će prštati sve od lijepih poteza i golova jer su na svojim stranama Deni Kolega i Josip Majić, sudar svjetova, dvije glavne vedete. Ploča je nakon velike borbe ušla u play off,  dok je Tin pomalo neočekivano izgubio direktno polufinale. Stoga se očekuje zanimljiv dvoboj u kojem zadarski Maicon, Šime Maruna prijeti Ćukiju na golu i Dači u igri.

 

Kvalifikacije za 2.ŽMNL

Subota, 05.05.2018

prva utakmica

MNK VIŠNJIK – MNK SV.ANTE VISOČANE

MNK RAŠTANE KANNELA  – MNK BRIŠEVO

 

Nedjelja, 06.05.2018

druga utakmica

MNK BRIŠEVO – MNK RAŠTANE KANNELA

MNK SV.ANTE VISOČANE – MNK VIŠNJIK

Nisu se slegle emocije, a već se mora dalje u borbu, ovaj put ne za bodove nego za spas ili prolaz dalje. Prvo ćemo kroz vikend dobiti nove/stare drugoligaše. Svoj status će braniti Raštane Kanela i Višnjik. Rebina družina će biti na teškim iskušenjima protiv Briševa. Kolonija Grubića je nespretno izgubila naslov Serie C i ovo im je velika prilika da se vrate tamo gdje su nekad bili. Opet obnovljeni Visočanci pod imenom Sv.Ante su već u prvoj sezoni došli na korak do višeg ranga. Iskusna momčad Višnjika ima svojih aduta, bilo u rukavu ili van njega.

 

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...