Iz kuće ukraden novčanik, iz automobila mobitel, a iz maslinika cijevi i rešetke

U ponedjeljak poslijepodne u Vrsima, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 70-godišnjakinje otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U utorak poslijepodne u Ninu, nepoznati počinitelj je iz vozila u vlasništvu 40-godišnjaka otuđio mobitel. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U proteklih pet mjeseci u Dragama, nepoznati počinitelj je iz maslinika u vlasništvu 63-godišnjaka otuđio pocinčane cijevi i rešetke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...