Izvukli smo dobitnike ulaznica za večerašnju predstavu “Moj sin samo malo sporije hoda”

U subotu, 12. svibnja s početkom u 20 sati, u HNK Zadar na rasporedu je Hit komedija “Moj sin samo malo sporije hoda” u režiji Vinka Radovčića.

Predstava progovara o složenosti obiteljskih odnosa. U središtu obiteljske komedije su majka i sin, no i cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa koji se isprepliću tijekom proslave Brankova dvadeset i petog rođendana. Prebrižna majka koja se fokusira na svojeg sina, dementna baka, otkačena teta i njezin zbunjeni muž samo su neki od protagonista ove predstave.

U njoj ćete svjedočiti o svim onim nerazumijevanjima, neslaganjima, generacijskom srazu, bračnim razmiricama o koje se i sami spotičete svakodnevno u životu.

Osnovno je pitanje što ga postavlja ova tragikomedija, kako prihvatiti Drugog odnosno drugačijeg, onoga kojeg volimo i onoga kojem ne možemo ili ne znamo pomoći?

“Moj sin samo malo sporije hoda” ocrtava sve zgode i nezgode odrastanja, zaljubljivanja, neuzvraćenih i uzvraćenih ljubavi, bolesti kućnih ljubimaca, mladenačkih i staračkih zaluđenosti sve ono što nas svakodnevno prati u životu…

Antena Zadar izvukla je dobitnike ulaznice (2×2). To su Maria Janković i Zlata Brala čija će imena biti zapisana na ulazu u HNK.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...