Jovica: “Nisam tukao Nikolinu, u vezi smo”, Nikolina: “Jovica laže, nismo zajedno”

Nakon što su se u nekim medijima pojavili komentari da tuče Nikolinu, Jovica iz Ljubavi na selu odlučio je reći svoju stranu priče. Nikolina Cvek i Josip Ćiritović Jovica jedan su od najkontroverznijih parova ove sezone showa Ljubav je na selu. Osim što su se poljubili već nekoliko minuta nakon prvog susreta, te vrlo brzo ustvrdili da su stvoreni jedno za drugo i počeli planirati zajedničku budućnost, upravo zbog njih su se neki gledatelji pobunili, tvrdeći da se RTL “ruga s mentalno zaostalim ljudima”.

U intervjuu za Antenu Zadar Jovica je odlučio reći što misli o takvim navodima.

“Mediji o meni i Nikolini pišu neistine. Ljudi komentiraju da je ona retardirana, da je luda, da nije za mene, da je nenormalna. Ne želim da se takve stvari više pišu jer to nije istina. Ja sam s Nikolinom u vezi i iskreno ju volim bez obzira na tuđu ljubomoru.

Komentare da je on digao ruku na svoju voljenu odlučno je odbacio.

“Navodno je netko iz Benkovca rekao da sam ja Nikolinu pretukao, da je bila hitna. Ništa od toga nije istina. Policija jest bila kod nas, ali to su naši kućni prijatelji”, objasnio je Jovica.

Dodao je kako su se Nikolina i on još prije showa upoznali preko Facebooka.

“Mene nije sram nju ljubiti pred cijelim svijetom”, rekao je zaljubljeni Jovica.

Index je prije kontaktirao i Nikolinu Cvek koja nam je potvrdila da je Jovica nije tukao, ali je isto tako rekla da je on “agresivan i ljubomoran”, te da njoj “takav muškarac ne treba”.

Na upit jesu li njih dvoje u vezi, odgovorila nam je:

“On i ja nismo skupa više jer on nije iskren ni dobar, više laže i mulja.”

Jovičina majka, Smiljana Ćiritović, također je rekla da su njih dvoje još uvijek zajedno.

“Njih su dvoje još uvijek u ljubavi, a hoće li tu biti braka, ja ne znam, nije na meni da se miješam. Samo ne želim da u javnost idu takve priče da je on nju pretukao jer to nije istina i on to nikad ne bi napravio. On je takav, za žensko bi sve dao. Ne bi je povrijedio, a kamoli udario”, zaključila je ona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...