Jusup Magazin: “Akademski status nosite časno, na korist sebi i zajednici”

Na Sveučilištu u Zadru danas je svečano promovirana deseta generacija prvostupnica i prvostupnika Odjela za talijanistiku. Studente koji su iza sebe ostavili preddiplomski studij, a većina od njih nastavila i diplomski, pozdravile su pročelnica Odjela doc. dr. sc. Andrijana Jusup Magazin te promotorica doc. dr. sc. Irena Marković.

Bilo je zanimljivo raditi i odrastati s vama. Radosna sam zbog vašeg uspjeha i nadam se da većina vas odabire nastavak studija. Ispričavam se na mogućim propustima pri zajedničkom radu te vjerujem kako ćete godine provedene na našem Odjelu pamtiti kao produktivno i sretno razdoblje života. Želim da akademski status kroz život nosite časno, na korist sebi i cijeloj zajednici, poručila im je Jusup Magazin.

Prije svečane dodjele diploma promotorica Marković zahvalila im je za energiju i zanesenost koju su donijeli na odjel te poželjela da budu jedni od onih koji će mlađe generacije potaknuti da krenu istim putem.

Promovirani su: Vedrana Baršić, Bruno Beara, Ivana Bilandžija, Ivana Breber, Marijana Čiklić, Lucija Drenški, Magdalena Đurasek, Pia Fatović, Paula Gračanin, Mirta Juran, Matea Maglica, Anđela Mučić, Katarina Pitarević, Iva Rimanić, Matea Sukno, Marino Šilić, Marina Šušić, Eni Turkalj i Ana Perica.

Najboljom studenticom generacije proglašena je Ivana Bilandžija.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...