Kampanja “Zaposli se u Hrvatskoj” na Narodnom trgu

Hrvatski zavod za zapošljavanje poziva Vas na javno predstavljanje aktivnosti u sklopu kampanje “Zaposli se u Hrvatskoj” na lokacijama po cijeloj Hrvatskoj.

Područni ured Zadar poziva sve nezaposlene osobe, poslodavce i sve zainteresirane da im se pridruže danas od 15 do 18 sati na Narodnom trgu gdje će od savjetnika moći saznati sve informacije o zapošljavanju i mjerama aktivne politike zapošljavanja.

Hrvatski zavod za zapošljavanje je u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava pokrenuo je kampanju Zaposli se u Hrvatskoj s ciljem boljeg informiranja javnosti o aktivnostima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mjerama aktivne politike zapošljavanja koju provode Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Ova kampanja u skladu je s novim proaktivnim pristupom Zavoda svojim korisnicima, nezaposlenim osobama i poslodavcima, a naglasak je na aktivaciji domaće radne snage te informiranju šire javnosti, nezaposlenih gradana i poslodavca o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda.

– Vjerujemo da kroz sve aktivnosti i projekte koje provodimo možemo pružiti našim građanima mogućnost pronalaženja posla i ostanka u Hrvatskoj te razvoj njihovih osobnih i poslovnih kompetencija, a poslodavcima olakšati pronalazak tražene radne snage, poručuju iz HZZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...