Lista Mladih Dugog otoka pokrenula akciju čišćenja uvale Saharun

Lista Mladih Dugog otoka pokrenula je eko akciju čišćenja Sjeverozapadnog dijela Dugog otoka, plaža i puteva u organizaciji Nezavisne Liste Mladih i koncesionara nadležnog za zaštićeni krajobraz, Nature Jadere, te Komunalnog poduzeća i Općine Sali.

“Obavijestite sve znane i neznane te se u subotu (ovu subotu) 26.05. do najkasnije 8 sati i 59 minuta pojavite na Sakarunu ili Saharunu, vi odaberite ime mi smo diplomatski nastrojeni i očekujemo vas u što većem broju! O čemu se točno radi??!

Radi se o velikoj akciji čišćenja Sjeverozapadnog dijela Dugog otoka, plaža i puteva u organizaciji Nezavisne Liste Mladih i koncesionara nadležnog za zaštićeni krajobraz, Nature Jadere, te Komunalnog poduzeća i Općine Sali.  Pozivamo sve ljude dobre volje, učenike, studente, penzionere, škole, vrtiće i staračke domove da nam se pridruže u akciji… Dobrodošli su i mediji, strani ali i domaći!

Nakon što obavimo odličan posao, dobro ćemo se zabaviti, pojesti i popiti dovoljno te ako treba i na kraju zapjevati koju..

Za više info obratite se koordinatorici akcije, našoj Luci na ‭ ‭+385 91 8805 381‬

Vidimo se u subotu 26.05 u 9h na plaži Sakarun!!!

Veliko hvala!”

Vaša i naša Lista Mladih

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...