Ljubav, suze i bevanda; Grdi je Brankici priređivao skandale

Ne znam peglati i kuhati zato žena uvijek viče na mene, opisao je u šali 2009. Mladen Grdović (59) svoju vezu sa suprugom Brankicom (48). Pjevač je Brankicu dugo osvajao, a vjenčali su se 1996. u Las Vegasu. Mladen ju je tada poveo sa sobom na turneju po Americi, a kumovi su im bili košarkaš Stojko Vranković (54) i njegova supruga Lola.

Brankica je prije nekoliko dana Općinskom sudu u Zadru podnijela tužbu za utvrđivanje bračne stečevine, a osim materijalne imovine iza braka s Grdijem ostat će joj gomile afera. Pjevač je jednom prilikom izjavio da je prevario svaku curu s kojom je hodao u životu, a prevarama nije poštedio ni suprugu Brankicu, pišu 24sata.

S bivšom manekenkom Eminom Šimurinom, Grdović je 2003. godine dobio kćer. Nakon što su se pomirili, Brankica se sprijateljila s Eminom.

– Ne bih prevario više Brankicu ni kad bi mi dali milijarde – rekao je Grdović godinu dana kasnije. Otkrio je da mu riječ ‘oprosti’ teško prelazi preko usta, ali je Brankicu zamolio za oprost i zbog dobrote joj je beskrajno zahvalan.

Grdović je Brankici često puta dolazio pijan. Pjevač se 2009. napio u kafiću u Zadru. Četrdeset je minuta svima plaćao piće. Potom je “pokosio” terasu Jaguarom te nastavio piti u drugom kafiću, bez da je platio račun od 700 kuna.

Te ga je godine Brankica drugi put prijavila zbog obiteljskog nasilja. Maltretirao ju je i navodno odgurnuo, zbog čega je krenuo na liječenje na psihijatriji zadarske Opće bolnice. Međutim, to mu nije bio ni prvi ni zadnji put da ga je Brankica prijavila. U rujnu 2008. su ga zbog obiteljskog nasilja osudili na osam dana zatvora i godinu dana uvjetno.

– Brankica je divna, plemenita i prebrižna pa me ponekad to izbaci iz takta, ali nikad ne bi podnio razvod – ispričao je 2009. Grdović.

Godinu dana kasnije zadarski pjevač je zahvaljivao Bogu što mu je žena oduzela ključeve automobila dok je bio pijan. Otkrio je da mu je drago što je supruga Brankica tada zvala policiju.

S navodno više od dva promila alkohola u krvi 2013. Grdović je skrivio prometnu nesreću u kojoj se, osim njega, ozlijedila i Brankica. Iako je na osam mjeseci ostao bez vozačke dozvole i morao platiti kaznu od 30.000 kuna, požalio se kako nema sreće za volanom.

– Nije meni svejedno kad se razbijem. Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikl, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen i srušio se – našalio se Mladen.

Brankica ga je 2013. ponovno prijavila za obiteljsko nasilje jer je pijan vikao na nju, a on se i dalje pravdao tvrdnjom da je samo čovjek iz naroda koji voli ‘popiti bevandu’.

Policija ga je 2015. ponovno uhvatila pijanog za volanom i oduzela mu dozvolu. Imao je 2,3 promila alkohola u krvi.

– Popravit ću se pa će mi je vratiti – izjavio je Grdi.

Odveli su ga na otriježnjenje pa je spavao iza rešetaka.

– Nedostajao mi je samo seks – našalio se pjevač.

Brankica je u kolovozu 2017. konačno predala papire za razvod braka te otišla od kuće. Pjevač danima nije znao gdje mu je supruga, a Brankica je u rujnu prekinula proces razvoda. Glazbenika je tješila na sprovodu njegove majke Veronike u studenom, ali i dalje su živjeli odvojeno.

Brankica se poslije ipak vratila živjeti u njihovu obiteljsku kuću u zadarskim Arbanasima, no naposljetku su se ipak posvađali i Brankica se ponovno odselila.

Njih dvoje sad već nekoliko mjeseci ne žive zajedno, a sud očekuje Grdovićev odgovor na tužbu za utvrđivanje bračne stečevine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...