“Maslinarski marendin” prikupio 3.114,75 kuna za potrebe nabave aparata za zračenje onkoloških bolesnika

Koristimo priliku izvijestit Vas kako je Maslinarski marendin organiziran 4. svibnja u organizaciji Udruge prehrambenih tehnologa, tehnologa i nutricionista Zadarske županije u suradnji sa Podravkom d.d., na Narodnom trgu u Zadru, prikupio za potrebe nabave aparata za zračenje onkoloških bolesnika iznos od 3.114,75 kn, navode iz Lige protiv raka Zadar.

Želimo ujedno naglasiti kako se među humanitarnim prilozima osim kuna nalazilo i 11,60 eura, 4 Fr (CH) i 0,20 KM. Navedene valute pokazuju da je Maslinarski marendin postao internacionalno događanje ali i senzibilitet njegovih učesnika, dodali su.

Udruga Prehrambenih tehnologa, tehnologa i nutricionista Zadarske županije i Liga protiv raka Zadar uručiti će zahvalnicu Podravki d.d. u kojoj su naveli kako da svako srce onkoloških bolesnika Zadarske županije nastavi kucati pomaže i srce Podravke d.d.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...