Medijska kuća Antenna objavljuje Policu privatnosti te ažurirane Uvjete korištenja

Sukladno smjernicama EU regulative te stupanjem na snagu GDPR-a, Antenna d.o.o. kao nakladnik portala Antena Zadar, Otok Pag, Biogradski.hr, Prvi.eu te službenih stranica radija Antena Zadar i korporativnih stranica tvrtke Antenna d.o.o., na jednom mjestu donosi Policu privatnosti, a na svakom od medija, zasebno, nedvojbeno i jasno, donosi Uvjete korištenja.

Polica privatnosti u svakom je trenutku dostupna javno i bez ikakvih restrikcija na internetskoj adresi https://www.antenazadar.hr/polica-privatnosti/ a primjenjuje se od dana objave i dostupnosti.

Tvrtka Antenna d.o.o. u svakom trenutku primjenjuje sve odredbe GDPR-a, a korisničkim podacima upravlja s posebnom pažnjom i visokom sigurnošću.

U svakom trenutku za portal Antena Zadar dostupni su Uvjeti korištenja na internetskoj adresi https://www.antenazadar.hr/uvjeti-koristenja/.

Dodatne informacija kao i kontakt Povjerenika za prikupljanje, obradu i pohranjivanje korisničkih podataka dostupni su pozivom na broj 023/777-999 te emailom na [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...