Miočić prije dvije godine postao UFC prvak teške kategorije, ali on danas samo priča o svojoj djevojčici

Na današnji je dan, 14. svibnja, prije dvije godine Stipe Miočić šokirao MMA svijet i osvojio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji, nakon što je u Curitibi nokautirao tadašnjeg prvaka Fabricija Werduma! Miočić se dva mjeseca ranije trebao boriti s Werdumom, nakon što je upao u borbu za naslov umjesto ozlijeđenog Caina Velasqueza, ali se Brazilac povukao iz tog prvog okršaja zbog problema s ozljedom.

Tog 14. svibnja Miočić je u prvoj rundi, uzmičući od nasrtaja Werduma, u kontri zahvatio bradu brazilskog borca i poslao ga u “carstvo snova”. U toj sekundi započela je nova era, Miočićeva era koja traje i dan danas.

U posljednje dvije godine Miočić je rekordna tri puta obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji što je apsolutni rekord. Nanizao je Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua, a proteklih 730 dana (dvije godine) opisuje sljedećim riječima:

“Blagoslovljen, sretan i zahvalan”.

Naš borac ući će 8. srpnja u ring s prvakom poluteške kategorije Danielom Cormierom, koji će pokušati postati prvi nakon Conora McGregora koji će istovremeno držati dva UFC pojasa u dvije različite kategorije. Samo mjesec dana kasnije, Stipe će po prvi puta, u 36. godini života, postati otac i to otac djevojčice. Naime, on i njegova supruga Ryan Marie očekuju prinovu u kolovozu.

Supruga se pohvalila fotografijama svog trbuha, ali i slikama s posljednjeg ultrazvuka na kojem se jasno vidi lice buduće djevojčice Miočić.

Miočić je pak na svojem Instagramu čestitao Majčin dan (13. svibanj), te naglasio koliko silno i nestrpljivo iščekuje dolazak svoje djevojčice na svijet.

“Najsretniji sam čovjek na svijetu jer ju imam u životu i ne mogu dočekati dolazak na svijet svoje djevojčice. Ne mogu dočekati da započne novo poglavlje našeg života. Volim te mala moja”, napisao je između ostalog Miočić, piše Gol.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...