opušta se u šopingu

Modna ikona sabora; Sabina Glasovac priznaje da joj je šoping fetiš

Privatni album
Tamni način

Sabina za tabloid.hr kaže da su za njenu vitku liniju zaslužni prvenstveno slavonski geni i da teško nabija kilograme. Međutim, slavonsku kuhinju voli jednako kao i druge: “Volim ono najbolje od Slavonije i od Dalmacije, ne mogu birati između ribe i prasice, nikako.”

Vesela, nasmijana i vrckava- ova trendy zastupnica kroz smijeg priznaje da bi joj, umjesto boksa, možda ipak trebala joga.

Ovu zastupnicu, osim u Saboru, često možete vidjeti i na naslovnicama najbolje obučenih Hrvatica i političarka.

“Ja sam esteta, volim lijepo, meni je odjeća jedan od načina kako izražavam svoje raspoloženje toga dana. Volim biti čak i u tom dijelu kreativna” ispričala nam je zastupnica.

“Ja zaista se rijetko pojavim u Saboru u onom trenutku kad su objektivi tamo, ali kad se pojavim nakon toga je cirkus”. Kako i ne bi bio kada nas gotovo uvijek oduševi modnim kombinacijama, a saznali smo i kako pronalazi najbolje komade odjeće.

Naime, kao i mnoge žene, Sabina se najbolje opušta u šopingu s prijateljicama.

“Ah, ženska posla. Ima dana kad su baš te torbe tako lijepe, a ne trebaju vam, ali eto.  Ima perioda kada uopće ne kupujem, uopće nisam zainteresirana” ispričala nam je.

Međutim, odmah je dodala: “ima dana kad se razveselim s nekom stvarčicom za koju bi moja mama rekla: stvarno ti ne treba!”

Za politiku, njen poziv, pokazala je interes vrlo rano: “Ja sam u politici od svoje 19. godine, pa sad vi računajte, neki dan sam napunila 40” dodaje kroz smijeh.

Sabina se aktivirala već kao studentica, a nije joj uvijek bilo lako:”Pamtim neke momente u županijskoj skupštini. Bilo je “ajde doma, što sad tu stalno pričaš, kuvaj nešto, radi nešto korisno.”

Jedna je od rijetkih žena u politici, no ima pravu mušku ekipu s kojom se odlično slaže: “Arsen, Maras, Peđa, Saša Đujić, Domagoj Hajduković, Davor Bernardić. To su neke veze koje traju dugo, zajedno smo odrastali i mogu reći da smo djeca stranke.  Sazrijevali smo zajedno i kao osobe i kao političari.”

Iako joj njeni muški kolege puno znače, Sabina ipak dodaje kako treba biti što više žena u politici.

“Mandat ću odraditi maksimalno, korektno da mogu mirno spavati i pogledati se u ogledalo. I sebe i građane u oči” objasnila nam je svoj politički cilj.

Nasmijana se zastupnica ne želi mijenjati pa tako vrckavo dodaje da joj je najbitnije da ostane vjerna sebi: “Ostala si uvijek ista, što bi rekao Mišo!”

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar