Modna ikona sabora; Sabina Glasovac priznaje da joj je šoping fetiš

Sabina za tabloid.hr kaže da su za njenu vitku liniju zaslužni prvenstveno slavonski geni i da teško nabija kilograme. Međutim, slavonsku kuhinju voli jednako kao i druge: “Volim ono najbolje od Slavonije i od Dalmacije, ne mogu birati između ribe i prasice, nikako.”

Vesela, nasmijana i vrckava- ova trendy zastupnica kroz smijeg priznaje da bi joj, umjesto boksa, možda ipak trebala joga.

Ovu zastupnicu, osim u Saboru, često možete vidjeti i na naslovnicama najbolje obučenih Hrvatica i političarka.

“Ja sam esteta, volim lijepo, meni je odjeća jedan od načina kako izražavam svoje raspoloženje toga dana. Volim biti čak i u tom dijelu kreativna” ispričala nam je zastupnica.

“Ja zaista se rijetko pojavim u Saboru u onom trenutku kad su objektivi tamo, ali kad se pojavim nakon toga je cirkus”. Kako i ne bi bio kada nas gotovo uvijek oduševi modnim kombinacijama, a saznali smo i kako pronalazi najbolje komade odjeće.

Naime, kao i mnoge žene, Sabina se najbolje opušta u šopingu s prijateljicama.

“Ah, ženska posla. Ima dana kad su baš te torbe tako lijepe, a ne trebaju vam, ali eto.  Ima perioda kada uopće ne kupujem, uopće nisam zainteresirana” ispričala nam je.

Međutim, odmah je dodala: “ima dana kad se razveselim s nekom stvarčicom za koju bi moja mama rekla: stvarno ti ne treba!”

Za politiku, njen poziv, pokazala je interes vrlo rano: “Ja sam u politici od svoje 19. godine, pa sad vi računajte, neki dan sam napunila 40” dodaje kroz smijeh.

Sabina se aktivirala već kao studentica, a nije joj uvijek bilo lako:”Pamtim neke momente u županijskoj skupštini. Bilo je “ajde doma, što sad tu stalno pričaš, kuvaj nešto, radi nešto korisno.”

Jedna je od rijetkih žena u politici, no ima pravu mušku ekipu s kojom se odlično slaže: “Arsen, Maras, Peđa, Saša Đujić, Domagoj Hajduković, Davor Bernardić. To su neke veze koje traju dugo, zajedno smo odrastali i mogu reći da smo djeca stranke.  Sazrijevali smo zajedno i kao osobe i kao političari.”

Iako joj njeni muški kolege puno znače, Sabina ipak dodaje kako treba biti što više žena u politici.

“Mandat ću odraditi maksimalno, korektno da mogu mirno spavati i pogledati se u ogledalo. I sebe i građane u oči” objasnila nam je svoj politički cilj.

Nasmijana se zastupnica ne želi mijenjati pa tako vrckavo dodaje da joj je najbitnije da ostane vjerna sebi: “Ostala si uvijek ista, što bi rekao Mišo!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...