Modrić dobio skupocjen poklon od Reala, odabrao ga je Ramos

Nogometaši Real Madrida igrat će finale ovosezonske Lige prvaka i upitno je kakve će nagrade dobiti budu li trijumfirali u Kijevu protiv Liverpoola. Sigurno je da klub neće štedjeti u iskazivanju zahvalnosti, no hoće li biti brži no što je bio pri nagrađivanju svoje momčadi za lanjski uspjeh tek treba vidjeti.

Naime, Luka Modrić, Mateo Kovačić i ostali igrači okupljeni oko znanje francuskog stručnjaka Zinedinea Zidanea nagrade za prošlu sezonu tek su sad dobili. Zapravo, za osvajanje 12. naslova najbolje momčadi u prestižnom europskom klupskom natjecanju nagrade igračima još stižu, pa su tako hrvatski nogometaši i ostatak Realove momčadi danas, javlja Marca, na ruke stavili skupocjene satove.

Kako bi 30-orice zaslužnih za naslov još jednom iskazao zahvalnost klub je kupio 30 primjeraka satova Rolex Submariner Date za ukupno 720,000 eura. Izabrao ih je kapetan momčadi Sergio Ramos, a pod pretpostavkom da je svaki igrač dobio isti model sata (što ne mora biti nužno tako) lako je izračunati da je svaki zasebno vrijedan 24,000 eura, odnosno nešto manje od 180,000 kuna. Na poleđeni ima ugravirano ‘Duodecima’.

Ova nagrada tek je dio puno većeg kolača vrijednog 70 milijuna eura kojeg su Realovci podijelili na račun osvojene La Lige i Lige prvaka. Osvoje li ove sezone Ligu prvaka svaki će od njih dobiti 600,000 eura i prigodni poklon, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...