Modrić se žestoko posvađao s predsjednikom Reala, otkrili i razlog

Priče o dolasku Brazilca Neymara u Real postale su sve glasnije. Iako je prije godinu dana još igrao u Barci, a tek prošlo ljeto prešao u PSG, čini se da bi brazilski nogometaš već ovog ljeta mogao potražiti novi izazov.

Eduardo Inda, bivši urednik u El Mundu i Marci, tvrdi da je taj transfer blizu realizacije i da bi se mogao službeno objaviti već prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Istina je da je Neymar nezadovoljan u Parizu i razmišlja o promjeni kluba, a kraljevski klub navodno je spreman platiti 260 milijuna eura, što bi bio rekordan transfer u povijesti nogometa. Prema pisanju španjolskih medija, u tom transferu mogao bi im pomoći i njihov sponzor Adidas, koji bi s Realom uskoro trebao sklopiti povijesni sponzorski ugovor, piše večernji.hr.

No, tu počinju problemi jer bi oni inzistirali na tome da Neymar u Realu nosi ‘desetku’, a ona trenutačno pripada miljeniku publike Luki Modriću. Hrvatski nogometaš dobio je veliku čast nositi taj broj na dresu, koji su u povijesti nosile brojne legende, i izgleda da ga neće olako pustiti.

Štoviše, Diario Gol piše kako je došlo do velike svađe između njega i predsjednika kluba Florentina Pereza.

“Nisu svi igrači sretni zbog dolaska Neymara, ima i onih kojima to neće najbolje sjesti. Među njima je i Modrić. Ne zbog toga što će ovaj imati veću plaću, ne ni zbog toga što ima loš odnos s njim, već zbog toga što bi uzeo njegov dres s brojem deset”, stoji u tekstu.

U svakom slučaju, čini se da bi taj transfer mogao izazvati brojne kontroverze, a na čelnicima Reala je da smire strasti na svim stranama i obave to na način koji bi zadovoljio sve.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...