HVALE VRIJEDNA AKCIJA PLEMENITIH LJUDI

Na drugoj ovogodišnjoj akciji doniranja krvi u Ninu prikupljeno 28 doza

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Na poziv dokazanog i poduzetnog dugogodišnjeg predsjednika ninskog gradskog Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Zdravka Lipotice i njegovih suradnika,ninski dobrovoljni darivatelji krvi, ovog  su se ponedjeljka u poslijepodnevnim i večernjim satima okupili u klimatiziranoj dvorani Doma kulture, na drugoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi.

Unatoč neprimjerenoj proljetnoj vrućini za ovo doba godine, sa temperaturom zraka koja se penjala i do svojih tridesetak stupnjeva,odaziv darivatelja je bio zadovoljavajući.Već tradicionalno financijski podupiratelji akcije su bili zadarski Crveni križ i ninska Gradska uprava.U njezinoj realizaciji na terenu sudjelovali su uz ninske domaćine referent dobrovoljnog davalaštva krvi zadarskog Crvenog križa Branko Kolanović te osoblje Službe za transfuzijsku djelatnost zadarske Opće bolnice.

Nakon što je akcija uspješno privedena kraju, vodstvo ninskog Aktiva sa darivateljima i gostima, u duhu višegodišnje tradicije i lijepog običaja, okupili su se na prigodnom domjenku, bolje rečeno večeri, u poznatom ninskom ugostiteljskom objektu ¨Tartaro¨.Zajedničko i prijateljsko druženje prokušanih i dokazanih ninskih humanista okončano je u veselom raspoloženju. Naredno slično okupljanje na istom zadatku, što će se održati u vidu treće i ujedno zadnje ovogodišnje akcije, zakazano je za mjesec listopad.

Krv su dali: Ivica Glavan, Ljiljana Sipina, Šime Skočić, Davorka Ljubičić, Tomislav Ljubičić, Ivo Laštro, Marko Čvrljević, Zdenko Ljubičić, Ana Tartaro, Josip Laštro, Marin Stulić, Grgur Klarin, Ivica Stulić pok.Predrag, Šime Božina, Emil Čvrljević, Slavko Stulić, Ivan Magaš, Dražen Pijaca, Joško Sipina, Dragutin Štulić, Ivan Savić, Miroslav Marijević, Branka Ivanković, Marin Sipina, Marin Glavan, Roko Pekić, Ante Matijević, Ivica Stulić-Marija. Još su pristupili Krešimir Laštro, Maja Sipina, Monika Čvrljević i Tonći Pijaca.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar