Na gala koncert Tereze Kesovije u Zadru stižu i gosti iz New Yorka

Naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom “To sam ja” u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 15. svibnja s početkom u 20 sati.

Dva dana ranije, 13. svibnja, u sklopu slavljeničke turneje povodom 60 godina karijere održat će koncert i u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, za koji su karte već sada rasprodane. Ne sumnjamo da će jednaki interes za ovaj gala koncert pokazati i zadarski štovatelji Tereze Kesovije.

Svoj dolazak među brojnim divinim poklonicima potvrdili su i Terezini obožavatelji iz New Yorka koji su isključivo zbog ovog gala koncerta izmijenili plan svog godišnjeg odmora kako bi proveli nezaboravnu večer u Zadru na Gala koncertu Tereze Kesovije.

Tereza Kesovija uistinu je jedna od najvećih glazbenih diva što potvrđuju i nebrojene nagrade struke i publike, preko 1000 snimljenih pjesama redom najeminentnijih autora, brojni nastupi diljem svijeta a ponajviše vjerna publika koja iznimno cijeni njenu nadasve neponovljivu interpretaciju i nezaustavljivu energiju kojom ova diva jednostavno osvaja svakog slušatelja.

Ulaznice po cijeni od 80 i 100 kn potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, te na blagajni HNK (radnim danom od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati, te subotom od 11 do 13 sati).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...