Na natjecanju u plesu na šipci u Zadru sudjelovat će više od 40 natjecatelja iz cijelog svijeta

U petak, 1.6.2018. u Zadru će se održati  natjecanje u plesu na šipci pod nazivom International Pole Show Art Championship  u HNK, Široka ulica 8, s početkom u 18h. Ovo je prvo natjecanje umjetničkog i show izričaja u ovom dijelu Europe na kojem će u 9 kategorija sudjelovati više od 40 natjecateljica i natjecatelja iz cijelog svijeta.

Organizator natjecanja je Udruga za promicanje izvedbene umjetnosti “Studio I” iz Zadra. Suci su svjetski poznata imena iz područja plesa na šipci: Olga Korink (Nizozemska), Vane Lunatica (Španjolska), Allegra Bird (Francuska) i Terri Fierce (Irska).

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak koja je ujedno i licencirana instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci , hrvatska ambasadorica pri PFA (Pole Fitness Association), te članica IPDFA (International Pole Dance Association), ističe kako se ovim natjecanjem želi naglasiti sva ljepota umjetničkog izričaja u plesu na šipci te potaknuti i mlade i starije na ples, vježbanje i aktivan život.

Nakon natjecanja svi gledaoci su pozvani na afterparty zajedno s natjecateljima i sucima u La Bodega Zadar, Široka ulica 1.

Partneri natjecanja su: Falkenstiener resort Borik, X Pole UK, XPERT, Dragonfly, Rd Digital, MC Hollister, Adriatic Transfers, Hydro Attack for Pole, Marvin makes you happy, Tite Grip i Turistička zajednica grada Zadra.

Više o samom natjecanju pogledajte na web stranici: infoepsac.wix .com/poleshowart
ili na FB stranici www.facebook. com/pages/European-Pole-Show-A rt-Championship/63468322325307 8?ref_type=bookmark

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...