Naglić uoči Cibone: “Moramo unijeti ogromnu energiju i ludilo koje će nam donijeti podrška navijača”

Košarkaši Zadra u trećoj utakmici polufinalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske večeras u Krešinom domu dočekuju Cibonu. Utakmica se igra od 18 sati.

– Prve dvije utakmice su pokazale da je u ovom trenutku po mom sudu, Cibona u blagoj prednosti u odnosu na nas, pogotovo s obzirom na sve probleme koje mi imamo s ozljedama. Cibona trenutno posjeduje veću igračku rotaciju i izrazitu kvalitetu u Žoriću i Tomasu. Mi moramo u treću utakmicu unijeti ogromnu energiju, jedno ludilo koje ćemo pretpostavljam i imati s obzirom na podršku koju imamo od navijača – istaknuo je u najavi utakmice trener Zadra Aramis Naglić.

Nastup Brzoje i Vladovića i dalje je neizvjestan. Oni su i dalje u fazi rehabilitacije, a odluka o njihovom nastupu donijet će se na dan utakmice.

– U takvoj smo situaciji da do zadnjeg trenutka nećemo znati roster s kojim ćemo nastupiti. Pokazali smo u Zagrebu da se možemo nositi s protivnikom, ali smo tamo učinili dobar broj greškica koje možemo pripisati skraćenoj rotaciji. Te stvari na domaćem terenu ne bi smjeli dozvoliti. Određeni pritisak postoji, ali ne toliki kakav je bio u Kupu. Sada smo mislim ipak puno realniji i mirniji, tako da ćemo u utakmicu ući na najbolji način. Želja za ulaskom u finale je ogromna i sigurno da će svaki od igrača dati svoj maksimum. Želimo to i zbog navijača koji su nas konstantno bodrili cijele sezone – zaključuje Naglić.

Posebni gosti na utakmici Zadra i Cibone bit će pretkadeti KK Zadar koji su u petak osvojili naslov prvaka Hrvatske kao i KKOI Zadar čiji su igrači ove sezone osvojili prvenstvo i kup Hrvatske. Ulaznice će na blagajni ŠC Višnjik biti u prodaji od 10 sati ujutro pa do početka treće četvrtine. Kako bi se izbjegle gužve, pozivaju se gledatelji da na utakmicu dođu bar sat vremena prije samog početka susreta. Vrata dvorane za sve posjetitelje otvorit će se već u 17 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...