Naglić uoči Zaboka večeras: “Favoriti jesmo, od toga ne bježimo, ali moramo dati naš maksimum”

Košarkaši Zadra u prvom dvoboju četvrtfinalne serije HT Premijer lige ugostit će momčad Zaboka. Utakmica se igra večeras od 19 sati u Krešinom domu.

–  Zabok je čvrsta i organizirana momčad koja igra bez previše rizika. Igraju duge napade kroz koje traže poziciju za šut i zbog toga ne očekujem nekakvu atraktivnu utakmicu. S njima smo već imali problema ove sezone, pogotovo na domaćem terenu te u utakmicu ulazimo s puno opreza, istaknuo je u najavi utakmice trener Zadra Aramis Naglić.

Momčad Zaboka koju vodi Ivan Perinčić zadarskoj publici predstavila se u dobrom izdanju već na završnicom turniru Krešinog kupa kada su preko Šibenika izborili polufinale, a potom su u prvenstvenoj utakmici u Zadru dobro namučili domaćine koji su na kraju izvukli pobjedu 83-81. Ipak, uloga favorita nedvojbeno pripada Zadru.

– Favoriti jesmo, od toga ne bježimo. Nadam se da ćemo bez većih trauma proći prvi krug doigravanja, ali za to moramo biti zaista spremni i na parketu ostaviti naš trenutni maksimum, dodaje Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...