"DIVA"

Najveće estradno ime koje će nastupiti ove ljetne sezone u Zadru je Nina Badrić!

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Kako se u novinarskim krugovima posljednjih tjedana govori o velikom koncertu velike zvijezde koji još nije do kraja dogovoren pa iz Turističke zajednice o njemu ni ne mogu službeno, stvari su se evidentno zakotrljale na bolje.

Tako je iz Turističke zajednice danas izašla informacija kako će “diva” Nina Badrić biti najveće koncertno i to solističko iznenađenje ljeta.

Ona će na otvorenom, točnije na Forumu, nastupiti 14. kolovoza, koje zadovoljstvo slušanja će vas koštati 140 kuna za sjedeća mjesta i 30 kuna manje za ona stojeća.

I do sada je naš portal javljao o “uspjesima” Nine Badrić, ali i po strašnim i gnjusnim objavama na Instagramu. Podsjetimo, početkom 2014. godine cijela regija odnosno sve zemlje bivše države prenijele su vijest Antene Zadar kako se Nina Badrić izrugala s bolesnom djevojčicom na Instagramu.

Iako je svoju glazbenu karijeru započela i izgradila u Hrvatskoj, posljednjih godina ova “diva” svoje nastupe i publiku održava i gradi na znatno većem i melosu sklonijem tržištu susjedne nam Srbije.

Ako smo u nešto sigurni, onda je to činjenica da je Nina daleko od gerijatrijskih godina koje su proteklih sezona obilježile nastupe ljetnih pozornica Zadra.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar