Najveće estradno ime koje će nastupiti ove ljetne sezone u Zadru je Nina Badrić!

Kako se u novinarskim krugovima posljednjih tjedana govori o velikom koncertu velike zvijezde koji još nije do kraja dogovoren pa iz Turističke zajednice o njemu ni ne mogu službeno, stvari su se evidentno zakotrljale na bolje.

Tako je iz Turističke zajednice danas izašla informacija kako će “diva” Nina Badrić biti najveće koncertno i to solističko iznenađenje ljeta.

Ona će na otvorenom, točnije na Forumu, nastupiti 14. kolovoza, koje zadovoljstvo slušanja će vas koštati 140 kuna za sjedeća mjesta i 30 kuna manje za ona stojeća.

I do sada je naš portal javljao o “uspjesima” Nine Badrić, ali i po strašnim i gnjusnim objavama na Instagramu. Podsjetimo, početkom 2014. godine cijela regija odnosno sve zemlje bivše države prenijele su vijest Antene Zadar kako se Nina Badrić izrugala s bolesnom djevojčicom na Instagramu.

Iako je svoju glazbenu karijeru započela i izgradila u Hrvatskoj, posljednjih godina ova “diva” svoje nastupe i publiku održava i gradi na znatno većem i melosu sklonijem tržištu susjedne nam Srbije.

Ako smo u nešto sigurni, onda je to činjenica da je Nina daleko od gerijatrijskih godina koje su proteklih sezona obilježile nastupe ljetnih pozornica Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...