Nakon poraza od Miočića trener Predatora dobio prijetnje smrću: “Mamu vam vašu, odjebite!”

Stipe Miočić 21. siječnja ove godine pobijedio je Francisa Ngannoua na spektaklu UFC-a 220 u Bostonu i time postao jedini borac u teškoj kategoriji koji je triput zaredom obranio naslov. Američki borac hrvatskih korijena slavio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet iscrpljujućih petominutnih rundi i time razočarao mnoge koji su ga željeli vidjeti na podu.

Velika većina fanova, pa i sami organizator Dana White, priželjkivali su pobjedu Ngannoua nad Miočićem, pa je im je poraz kamerunskog borca jako teško pao. Bijesni navijači vrijeđali su borca, a posebno se na njihovoj meti našao njegov trener Dewey Cooper. On je u borilačkom sportu preko 20 godina, spremao je i Jesseja Vargasa za WBA titulu prvaka svijeta protiv Mannyja Pacquiaoa. No dosad nije dobivao prijetnje smrću, što je bio slučaj nakon pobjede Miočića.

“Odgovorio sam na svaku. Do posljednje. Nek odjebu! Nalazim se u One Kick’s Gymu utorkom, četvrtkom i subotom. U Mayweatherovoj dvorani sam ponedjeljkom, srijedom i petkom. U UFC-ovoj dvorani sam utorkom u 14 sati i četvrtkom. Dođite ovdje, pa probajte. Mamu vam vašu”.

Navijači su ga napali putem društvenih mreža jer smatraju kako je loše spremio Ngannoua za meč s Miočićem…

“Meni to ne smeta. Ako me želite vrijeđati, ja ću vas vrijeđati vas. Mene nije briga, čak i ako sam u Bijeloj kući i pričam s predsjednikom. Ne zanima me jesam li u bolnici i moja djevojka rađa. Ako si me vrijeđao, ja ću ti vratiti. Ja sam sljedbenik Malcolma X-a. Vjerujem u onu: oko za oko, zub za zub. I tako će biti do ne umrem. Ali inače sam najfiniji i najdraži čovjek na svijetu. Ali nisam neki jebeni papak. Ne želim da me itko omalovažava i vrijeđa. Tko to bude radio, platit će”, poručio je bijesni Cooper.

Poslije pauze njegov kamerunski borac borit će se 8. srpnja u Las Vegasu protiv Derricka Lewisa na UFC-u 226 te će Cooper s Ngannouom imati priliku odgovoriti kritičarima, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...