Nakon samo dana kašnjenja; Od danas je prometovanje kod Jazina opet dvosmjerno

Samo dan od planiranog roka, otvorena je dionice ceste koja je već tjednima stvarala probleme u prometovanju Poluotokom. Riječ je, dakako, dionici kod Jazina.

Tako svakako možemo konstatirati da utrka Wings for life Zadru nije donijela samo promociju grada u cijelom svijetu, već je bila itekakav derivat za žurbu radova na Obali kralja Tomislava.

Iako će se radovi, službeno, završiti tek u lipnju, cesta će i nakon sutrašnje utrke ostati otvorena za promet, pa se gužve koje smo viđali do danas ne bi trebale ponavljati.

Moramo dodati da je dio struke kontaktirao našu redakciju iskazavši sumnju u kvalitetu odrađenih radova, posebice postavljenog asfalta, jer se isti postavljao po popriličnom pljusku koji je naš grad pogodio prije nekoliko dana, a poznato je kako se završni sloj asfalta postavlja isključivo na suhi prethodni sloj.

No, ionako će kvaliteta radova izaći na vidjelo po prvoj kiši ili po prvom kopanju, koje se na svim novim zadarskim prometnicama, po laičkoj procjeni, dogodi već u prva dva mjeseca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...