perfektna grdobina

Napokon došle na svoje; Špiček desetkom iznenadio Zadranke

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Loreta i Ivana napokon su došle na svoje nakon nekoliko tjedana loših tanjura na kojima su prevladavali sirovo meso ‘bljutavi’ okusi. Za Tomislava Špičeka su ‘nježan’ toć, u kojemu ne prevladava kiselina od rajčica, te perfektna grdobina bili savršena kombinacija za desetku. Iako su Loreta i Ivana imale vizualno jako sličan tanjur kao i njihovi suparnici Robert i Ivan, okusima su se itekako razlikovali, a to su članovi žirija i nagradili s ukupno 28 bodova, pišu 24sata.

– Jes! Devet, devet i deset! Napokon smo se vratile u igru! Samo da sad održimo ovakav tempo i dalje… Drago mi je da je Špiček uživao u našoj ribi omotanoj pancetom. I Pažaninu i Mateji je bilo ukusno. I taj umak je bio odličan i ništa nije bilo sirovo i nije bilo kiselo. Baš smo sretne –  izjavile su Loreta i Ivana nakon ocjenjivanja, zadovoljne prvim bodovima koje je dobio tim ‘Peškafond’.

Druge bodove donijeli su šefovi Davorka i Vjeko, koji su pripremili bolji punjeni brancin od onog Andreje i Barbare. No ako se pita Pažanina, Splićanke su tehnički sve bolje odradile, nisu presušile ribu i kozice, već je iz njih mogao ‘osjetiti more’.

– Dobili smo šefice drugog tima, naravno da nam je drago. Stižemo ih polako. Imamo još jedan dan da ih i prestignemo – ohrabrili su se Davorka i Vjeko, čiji je tim sinoć zamalo dobio sve bodove.

Nikolina i Otto jedini su par iz Vjekinog tima koji nije dobio bodove. Otto je burno reagirao na komentare žirija i slabije ocjene (ukupno 21) od suparnika Josipa i Miroslava (ukupno 23 boda) te je demonstrativno bacio ostatak tanjura u smeće, zbog čega je još jednom dobio Špičekovu opomenu.

– Otto, čemu takav nastup? Nije bitno jesi li zadovoljan komentarima žirija ili ne. Već sam jednom rekao i zamolio da se hrana ne baca. Ovo je sad zadnji put, i tebi i svima drugima! Znam da ste nervozni, ali prema namirnicama se morate odnositi s poštovanjem –  iskomentirao je Špiček ovu nezgodnu situaciju.

U ovom trenutku ‘Ribice’ vode protiv ‘Peškafonda’ s 95 naprema 51 bod.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar