Natali Dizdar uživa s novim dečkom u Francuskoj: “Vodilja putovanja je čista relaksacija”

Pjevačica Natali Dizdar, koja je nedavno proslavila 15 godina karijere velikim koncertom održanim u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, od svojih nastupa odlučila se opustiti proljetnom avanturom na jugoistoku Francuske. Fotografijom koju je podijelila na svom Instagram profilu, Natali je pokazala da joj za uživanje u jutarnjim zrakama provansalskog sunca nije potrebna odjeća.  Potpuno opuštena i sretna, odala nam je kako provodi dane.

Na suncu ne uživa sama. Romantično putovanje, daleko od očiju javnosti, pjevačica je odlučila provesti u društvu svog dečka čiji je identitet nakon dugo vremena otkrila, barem djelomično. Fotografija koju je na svom profilu objavila i dalje ne otkriva lice njezinog tajanstvenog partnera, ali osobu koja na slici s njom pozira, Natali je označila imenom Will Perge.

https://www.story.hr/celebrity/natali-nam-otkrila-kako-provodi-odmor-s-deckom-431570

– Uživamo na proputovanju kroz jug Francuske. Trenutačno se nalazimo u gradiću Solliès-Ville i smješteni smo u jednu staru kamenu kuću. Dosad je bilo i nekog mini planinarenja u Provansi, ali osim toga vodilja putovanja je čista relaksacija, kazala je Natali i dodala da njihov odmor neće tako skoro završiti.

Još nekoliko dana smo u Francuskoj, pa letimo u Kanadu, potom putujemo u New York, a onda odmor nastavljamo na našem lijepom Jadranu’, rekla nam je. Prekrasni krajolici nisu jedini u kojima Natali i njezin dečko uživaju.  ‘Hrana je super. Uživam u slijedovima. Sir, vino, sve je fino, zaključila je simpatična pjevačica. Na ovom proputovanju Natali će napuniti baterije za naporan srpanj koji ju očekuje. Naime, pjevačica će tada imati brojne koncerte, a obići će Banja Luku, Dubrovnik, Rijeku, Rab, Zagreb i Pulu, piše Story.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...