Nazor: “Nemamo pravo biti bahati u odnosu na Zadar jer je pokazao dominaciju ove sezone”

Košarkaši Zadra u prvoj utakmici polufinalne serije HT Premijer lige u subotu će ugostiti najvećeg rivala, momčad Cibone. Utakmica se igra u Krešinom domu od 19 sati.

Evo to kažu rivali:

– Veselim se utakmici polufinala protiv Zadra. Utakmica koja ima dodatan naboj i koliko god mi je teško reći da je u ovom trenutku Zadar favorit, moramo biti pošten i naglasiti da je nekada u ovakvim situacijama puno slabiji Zadar dobivao puno bolju Cibonu. Iz tog razloga moramo biti maksimalno borbeni, motivirani i pokazati se u što boljem svijetlu. Nemamo pravo biti bahati u odnosu na Zadar jer je više puta pokazao dominaciju ove sezone. Utakmica u polufinala Kupa koju smo pobijedili daje nam za pravo nadati se. Nastojati ćemo pokazati određene adute ne bismo li bili što duže ravnopravni na terenu, izjavio je Ante Nazor.

Cibonin igrač Ivan Novačić:

– Idemo na jedno teško gostovanje u Zadar. Malo smo se potrošili u četvrtfinalu više od planiranoga iako to ništa ne mora značiti. Na njima će biti sigurno veći pritisak jer su nas dobili više puta ove sezone. Mi smo ih pobijedili u Kupu i pokazali da možemo igrati s njima. Sve je otvoreno, znaju da ne dolazimo dolje s bijelom zastavom. Mi moramo dati sve od sebe, znamo kako trebamo igrati protiv njih te se nadam da uz malo sreće možemo pobijediti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...