Ovo su trofeji za ovogodišnje zadarske pobjednike utrke Wings for Life

Uspomene su ono što svaki natjecatelj Wings for Life World Run utrke nosi u srcu gdje god pošao. No, kao vječni podsjetnik na korake prema plemenitom cilju, pobjednici će kući ponijeti i trofeje. Čeka nas peta utrka zaredom koja će se održati u Zadru, a ovi trofeji će nekoga zauvijek sjećati na dan kad je ugledavši presretačko vozilo zadnjim atomom snage prešao preko vlastitih granica.

Ovogodišnje Wings For Life World Run pobjedničke plakete izašle su iz radionice kreativnog tima dizajn studija Stožer. Oni su, pazeći na svaki detalj, utkali dio Hrvatske u komadić umjetnosti koji će biti vječni podsjetnik na utrku onima koji će ga ponijeti kući. Spojili su nekoliko materijala u savršenu harmoniju i stvorili četiri trofeja za četiri kategorije: mušku i žensku za trkače i osobe u kolicima.

Ovogodišnji trofeji izrađeni su od pleksiglasa i drveta masline s ugrađenim eko led žaruljicama koje svijete u mraku. Maslina na trofeju simbolizira dugotrajnost, izdržljivost, mir i raznolikost. Ovo je prvi pomični trofej s Wings for Life World Run utrke u Hrvatskoj, a njegovo postolje je zamišljeno baš tako da, bez obzira na to gdje stajao, uvijek simbolizira pokret.

Nakon više od 4 sata trčanja, pobjednik prošlogodišnje zadarske utrke Wings For Life je Robert Radojković koji je pretrčao 65 kilometara. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Željka Šaban Miličić, koja je pretrčala 44 kilometara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...