Ovog ljeta nemojte napraviti uobičajenih 6 grešaka pri izboru kupaćeg kostima

Ovog ljeta nemojte napraviti sljedeće greške:

1. Imate svoj omiljeni kostim i nosite ga već godinama

Kupaći kostimi izrađuju se od elastičnog materijala, koji se tijekom vremena rasteže i gubi na čvrstini (što je izuzetno važno za kupaći kostim). Ako već ne možete bez njega, potrudite se da pronađete i kupite isti, samo novi.

2. Gornji dio ne pruža grudima dovoljnu potporu

Ako želite opustiti se i osjećati što rasterećenije, nemojte kupovati kupaći koji vašim grudima ne pruža dovoljnu potporu, posebno ako imate veće grudi. Umjesto toga, potražite modele širih bretela ili probajte modele čiji je gornji dio krojen po uzoru na top-majice.

3. Mislite da jednodijelni kostimi pokrivaju više

Ovisi koji dio tijela želite prikriti. Ipak, jednodijelni kostimi zategnutiji su od dvodijelnih, pa bez obzira na to što samo naizgled sakrivaju vaš trubuh, mogu učiniti da vaša stražnjica u njima djeluje previše “ispresijecano”.

4. Kupujete broj veći kupaći bojeći se zatezanja

Ako vam je veliki, kupaći kostim, posebno njegov donji dio, izgledat će loše i visit će na nezgodnim dijelovima s vašeg tijela nakon izlaska iz mora ili ronjenja. Uslijed rastezanja materijala, ovaj problem s vremenom može postajati samo još gori.

5. Bojite se isprobavanja kostima

Kupaći kostim mora biti upravo vaše mjere i krojen kao za vas. Zato ga ne možete odabrati “na slijepo”, tj. bez probanja. Također, nemojte se bojati isprobati različite i modernije modele, jer ne možete ni zamisliti kako će vam u stvari stajati.

6. Kupujete dvodijelni kupaći iste veličine

Ovo je najčešća greška pri kupovini dvodijelnih kupaćih kostima. Oni se prodaju u paru, ali većini ljudi ne odgovara isti broj gornjeg i donjeg dijela. Rješenje je, naravno, rasparivanje, mješanje i uparivanje različitih stilova, što je i jedan od trendova ove sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...