Panika u Madridu; Luka Modrić rekao suigračima da odlazi?!

Madridski Real u subotu je u Kijevu svladao Liverpool 3:1 te stigao do trećeg uzastopnog naslova u Ligi prvaka, odnosno 13. naslova najboljeg kluba u Europi. Izuzetno važnu ulogu (i) u ovoj pobjedi imao je i naš Luka Modrić.

Hrvatski kapetan Luka Modrić osvojio je četvrtu Ligu prvaka s ‘kraljevima’, a na terenu je dobro odradio cijelu utakmicu, piše tportal.hr.

‘Ovo je nešto nevjerojatno, nešto povijesno. Ne znam hoće li ovo itko ponoviti u budućnosti. Dva puta zaredom je bilo fantastično, ali ovo je povijesno’, izjavio je Modrić te dodao:

‘Gledali smo film o košarkaškim ekipama poput Bullsa, Lakersa, Celticsa, kako su osvajali tri ili četiri titule zaredom. To su bile dinastije. Tako bi i nas mogli nazivati. Čini se kao da smo lako stigli do pobjede, ali iza toga je toliko napornog rada. Mislim da ovo neće nitko ponoviti’.

Međutim, prema informacijama koje dolaze iz Španjolske, odnosno španjolskih novina, ta bi se ‘dinastija’ na kraju sezone mogla i ‘raspasti’.

Prvo je Cristiano Ronaldo najavio da će ubrzo reći nešto jako važno, onda se oglasio i strijelac dva gola – Velšanin Gareth Bale, za kojeg se ionako dugo pisalo kako na kraju sezone napušta ‘kraljeve’.

A ‘šećer na kraju’, svakako je pisanje portala Diario Gol. Doduše njima nije baš uvijek za vjerovati, te ćemo s puno sumnje prenijeti njhovu informaciju. A oni su prenijeli navodnu izjavu Luke Modrića.

‘Realova ‘desetka’ donijela je odluku još prije nekoliko dana. Nekim suigračima u svlačionici je rekao: ‘Ako osvojimo Ligu prvaka, odlazim’. Zadranin želi otići u velikom stilu i kao pobjednik, te smatra da je osvajanje četvrte Lige prvaka najbolji scenarij za to. Luka ima 33 godine i ne želi čekati trenutak u kojem će ga preseliti na klupu. On igra svoje posljednje sezone kao profesionalni igrač i želi igrati u momčadi u kojoj je manji pritisak nego što je to u Realu. A ponuda mu ne nedostaje”, napisali su u tom tekstu.

Doduše, uistinu nam je teško povjerovati u takvo što, jer Modrić je puno puta naglasio kako u Realu želi ostati još godinama, a prema igri koju pruža za svoje mjesto se ne mora bojati još barem godinu, dvije, tri…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...