PK Zadar bogatiji za 17 malih superjunaka

Grupe malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić, Zlatka Glavurtić i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Linda Baran, Emilija Ana Barunović, Noah Craighead, Niko Cupać, Vita Čupić, Tara Kardum, Jure Kevrić, Ela Muženjak, Cvita Pedisić, Marcela Perin, Nikica Punoš, Lea Sabok, Mia Skočaj, Malik Šijaković, Jakov Vojnić, Šimun Vrančić i Luka Vrkić.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama i diploma. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik koja započinje u lipnju.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...