Poličnik; Ukrali dva rezervoara, hladnjake za komoru, aluminijska vrata i 40 kg aluminija

Prošli tjedan u Poličniku, nepoznati počinitelj je iz kruga trgovačkog društva otuđio dva rezervoara, hladnjake za komoru, aluminijska vrata i oko 40 kg aluminija. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom vikenda u Bibinjama, nepoznati počinitelj je otuđio motornu pilu u vlasništvu  trgovačkog društva .Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne u Ninu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 62-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...