Profesorica šokirala Zadrane: “Masturbiram od četvrte godine i ne želim vezu ako ne mogu spavati s drugima”

Marina Krleža, diplomirana kroatistica i književnica koja je dugo radila kao profesorica hrvatskog jezika, održala je britko i iskreno predavanje u zadarskoj Kneževoj palači u sklopu “Dana seksualnosti”.

Emotivno jesmo monogamna bića, ali tjelesno smo poligamni. Nismo stvoreni samo za jednog seksualnog partnera. Ako osjetiš želju za seksualnom promjenom, prirodno je i da je realiziraš. To kod izgrađenih osoba ne može ugroziti vezu.

Čak je može i učvrstiti…

Otvorena veza je dobra, jer partnera počinjete gledati drugim očima, takva veza nije okovana posesivnošću, s partnerom ste iskreni.

Govorila je i o ljubavi prema svom tijelu i onu koju dijelimo sa simpatijama preko Interneta.

Ja masturbiram od četvrte godine života. Općenito ne mislim da se žene samozadovoljavaju rijeđe, samo ih je sram o tomu govoriti. Isto je sa cyber seksom. Ja ga vodim već deset godina, i po sedam puta dnevno… 

Ne želi se, kaže, pokoravati društvenim konvencijama.

S jednim sam dečkom prekinula jer mi je tolerirao seks s drugima preko mobitela, no ne i uživo. Osobno ne želim da netko upravlja mojim životom, a i ne želim  imati seksualne odnose samo s jednom osobom. Poštujem one koji žive na taj način, no držim da je naša istinska priroda da se preispitujemo i istražujemo.

r

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...