Razgovor s Paulom Sikirić: “Nemam problema ni s jednom vrstom glazbe, ali teško ćete me vidjeti da plešem”

Pokretanje novog Extra FM radija podiglo je puno bure u javnosti.

Osim domaćih lakonotnih pjesama, na play listi svakodnevno je Sandra Afrika, Dado Polumenta, Dara Bubamara, Seka Aleksić i ostatak estradne ekipe iz susjedne nam države.

U mladoj DJ ekipi i naša je Bibinjka Paula Sikirić.

Kako ste se snašli u ulozi voditeljice? Što je bilo najteže svladati? Možete li puno pričati?

Smatram da sam se odlično snašla, uvijek ima prostora za napredak, ali dajem 150 posto sebe tako da sam jako zadovoljna sama sa sobom. Najteži dio je bio multitasking, savladati baratanje pultom i tehničkim dijelom, ali to je kao vožnja bicikla.
Mogu li puno pričati? Pa ja se ne gasim, haha

Okušali ste se kratko i kao voditeljica na televiziji, koja vam je uloga draža i zašto?

Jesam i bilo je to divno iskustvo. Na radiju je malo teže jer moraš prenijeti emociju u eter i to bez slike. Obje uloge volim, definitivno sam se pronašla u ovome što trenutno radim.

Koju glazbu osobno slušate? Zaplešete li vani i sami na cajke ili? 

Osobno slušam sve. Stvarno nemam problema niti s jednom vrstom glazbe. Svirala regionalna muzika, trash, pop, rock… Ja ne plešem, nekako sam uvijek ona sastrane koja sjedi ili se ljulja u ritmu glazbe, ali teško kad ćete me vidjeti da baš plešem.

Čime se, osim radija, trenutno bavite? 

Radio mi je prioritet trenutno, ali i dalje se bavim Instagramom i različitim kampanjama vezanim za modu, zdravlje i ljepotu. Kao što se možete vidjeti, obožavam modu, tako da uživam u tome i dalje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...