Santini matirao Subašića prekrasnim golom, Pavlović zabio za ostanak

Santini je u 40. minuti izjednačio sjajnim udarcem s vrha kaznenog prostora.

Hrvatski napadač Ivan Santini bio je strijelac za Caen protiv Monaca u susretu 36. kola francuskog nogometnog prvenstva, ali taj pogodak nije bio dovoljan niti za bod jer je njegov sastav izgubio sa 1-2 (1-1) na svom terenu.

Monaco ipak uzeo tri boda

Santini je u 40. minuti sjajnim udarcem s vrha kaznenog prostora u sam gornji desni kut svladao našeg reprezentativnog vratara Danijela Subašića i tako poravnao na 1-1. No, pobjedu Monacu osigurao je 18-godišnji Moussa Sylla koji je postigao svoja prva dva pogotka u karijeri.

Sylla je spretno doveo Monaco u vodstvo u 12. minuti, a u prvoj minuti sudačke nadoknade još je jednom odlično reagirao pred domaćim vratima i osigurao važnu pobjedu Monacu u borbi za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Santini, kojemu je ovo bio 11. pogodak ove sezone, odigrao je svih 90 minuta za Caen koji je sada 15. na ljestvici sa 37 bodova, samo tri više od 18. Toulousea koji se nalazi na poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi. Subašić je branio čitavu utakmicu za Monaco koji je  ostao treći sa 74 boda, jednim manje od drugog Lyona, a četiri više uz utakmicu više od četvrtog Marseillea koji od 21 sat igra protiv Nice.

Pavlović je zabio za Angers

Mateo Pavlović bio je strijelac za Angers koji je velikim preokretom u završnici kao gost sa 2-1 (0-1) svladao Metz. Domaći su vodili golom Molleta (20), a taj je rezultat vrijedio sve do sudačke nadoknade, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Pavlović je pogodio za 1-1 da bi dvije minute potom Tait osigurao pobjedu Angersu.

Pavlović je igrao čitavu utakmicu za Angers koji je sada 14. sa 41 bodom, dok je Metz ovim porazom izgubio sve izglede za ostanak, posljednji je sa 26 bodova, osam manje od 18. Toulousea, a do kraja sezone su ostala još samo dva kola, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...