Santini, Stipčević, Perica, Žuža, Perić i brojni drugi pozivaju na KK Diadora Open

U četvrtak 24. svibnja s početkom u 17 sati na vanjskim terenima ŠC-a Višnjik održat će se premijerno izdanje KK Diadora Open-a​ u organizaciji zadarskih košarkaških Entuzijasta​. Dvadesetak zanesenjaka, volontera i zaljubljenika u kraljicu igara napominju kako je ovo tek prvi u nizu projekata koji slijede. Uz raznovrstan program i vrhunskog DJ-a​, prisutni će moći uživati u pravom, uličnom basketu u seniorskoj i dječjoj konkurenciji. Zadarska pravila, natjecanje u tricama i bogat nagradni fond garantiraju nezaboravni provod!

A da bi se za KK Diadoru čulo i van granica Lijepe naše pobrinuli su se njezini najbolji promotori – sportaši, koji su turnir odmah prepoznali i podržali. Marko Popović​, Ivan Santini​, Rok Stipčević​, Stipe Perica​, Jurica Žuža​ i Hrvoje Perić​ samo su neki od poznatih lica koji pozivaju sve basketaške uzraste da se odazovu i dođu na Višnjik.

Prijave se zaprimaju putem facebook stranice www.facebook.com/kkdiadora ili na broj mobitela 098 996 70 68​ zaključno s četvrtkom u 17 sati kada je i službeni početak turnira koji će potrajati sve do subote navečer.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez prijatelja i sponzora kluba, tvrtki VenITure​, SportEventz​, BezBurger​, auto23.hr​, Evolutio IT​, Tipster Sportwetten​, Di Maris​ i Bim Perica​. HVALA IM!
Vidimo se na Višnjiku, poručuju organizatori.

O KK-u DIADORA

KK Diadora osnovan je od grupe košarkaških Entuzijasta u svrhu promicanja sportskih  vrijednosti i vraćanja statusa košarci kakvog Zadar zaslužuje. Klub antičkog zadarskog naziva čije je ime nosio i brončani olimpijski osmerac, Diadora, krenuo je s radom na osnivačkoj skupštini u ponedjeljak, 26. ožujka kada je i službeno potvrđen klupski logo. Logo se sastoji od obrisa košarkaške lopte u crnoj i bijeloj boji koje predstavljaju stanje u našoj košarci, a omeđen je nebesko plavim obručem s bijelim zvijezdama koji simbolizira Nebo i ‘granicu’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...