Saša Bjelanović postaje novi Hajdukov sportski direktor

Saša Bjelanović postaje novi Hajdukov sportski direktor, a ugovor će potpisati do 31. kolovoza. Sve je dogovoreno, a novom predsjedniku ‘bijelih’ tako će se ostaviti mogućnost da nakon prijelaznog roka složi križaljku s nekom novom osobom na toj funkciji ili ostavi Bjelanovića ako bude zadovoljan odrađenim poslom, piše Dalmatinski portal.

Što se Marija Branca tiče, njemu ugovor nije ni prekinut ni raskinut, niti za tim ima potrebe. Nakon smjene predsjednika Ivana Kosa moglo se odmah čuti kako on ne planira ostati, a ni ovaj Nadzorni odbor više nije s njim računao. Brancu ugovor istječe zadnjeg dana svibnja i definitivno neće biti produžen, a Hajduk će naredni period premostiti s Bjelanovićem koji mu je bio pomoćnik, te ima jako dobar uvid u stanje cjelokupnog kadra, druge momčadi i mladih igrača.

Formalno će Bjelanović biti sportski direktor, Željko Kopić trener prve momčadi, a Krešimir Gojun voditelj Akademije, no ostaje ono što se najavljivalo, očekuje se najuža suradnja sve trojice kako bi se na pravi način napravila selekcija i složila momčad za narednu sezonu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...