Šime Vrsaljko mogao bi postati najplaćeniji Hrvat u povijesti; Manchester United ozbiljno zagrizao

Šime Vrsaljko u tri sezone, koliko je član španjolskog Atletico Madrida, prošao je sve faze; od standardnog igrača do onoga koji se mora boriti za minute kod zahtjevnog trenera Diega Simeonea. No, njegove igre zapele su za oko mnogim klubovima, a odnedavno se hrvatski reprezentativac nalazi i na listi želja Manchester Uniteda, prenosi Tportal.

Kako piše britanski Daily Mail za 26-godišnjeg Šimu Vrsaljka zainteresiran je potrugalski stručnjak Jose Mourinho koji bi ga volio dovesti u Manchester United. Razlog je, kako navode britanski mediji, što je Vrsaljko upotrebljiv na obje bočne pozicije što je dokazao igrama u reprezentaciji te u prijašnjim klubovima (Dinamo, Genoa i Sassuolo).

Nakon što je osvojio naslov prvaka Europske lige, što mu je prvi trofej u dresu Atletica, navodno je željan novih izazova. Iako je od prije poznato kako Vrsaljko ima veliku želju opet igrati u Italiji ipak se klub kao što je Manchester United ne odbija. Također nije zanemariv podatak kako u povijesti još niti jedna hrvat nije odjenuo dres tog trofejnog kluba.

‘Vrsaljkova pozicija je najtraženija u svijetu nogometa. Napoli i Juventus su u siječnju bili zainteresirani, ali je to slučaj svugdje u svijetu i to je razlog zašto nismo žurili s odlaskom. Šime voli Italiju, ali je Premier liga svima jako zanimljiva’, rekao je njegov menadžer Giuseppe Riso, prenosi portal Goal.com.

Prema pisanju spomenutog medija procjena je kako bi Manchester United morao platiti odštetu u iznosu od 33 milijuna eura, a ako se to dogodi nekadašnji igrač Dinama postao bi najplaćeniji Hrvat u povijesti! Zasad je još uvijek apsolutni rekorder nekadašnji vezni igrač Dinama Mateo Kovačić koji je iz talijanskog Intera prešao u Real Madrid za 31 milijun eura.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...