NIŠTA NIJE BEZ RAZLOGA

Stručnjaci su i to analizirali; Evo što vaša profilna fotografija na Facebooku govori o vama

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Slika profila na Facebooku je iskazivanje osobnog stava – ona želi dobrodošlicu kolegama, onima koji vas vole, ne vole, bivšima, budućima…

Evo što možete otkriti o osobi na osnovu porteta.

Portret – jasna fotografija osobe koja pokazuje cijelo lice. Takva fotografija govori da ste vi ste zrela odrasla osoba koja je zadovoljna svojim izgledom. U osnovi ste prilično dosadni. Ako je riječ o autorskoj fotografiji znači da ste narcis i karijerist. Ako je riječ o autoportretu, malo ste dosadni. Ako ste stavili fotografiju u kupaćem kostimu, vjerojatno ste seksi, ali i nesigurni.

Iz daleka – toliko ste udaljeni od objektiva da se ne vidi nijedan detalj lica ili figure. Vi cijenite svoju privatnost i ne želite da bilo koja znatiželjna osoba zna kako izgledate. Vjerojatno ste sramežljivi i rezervirani prema drugima sve dok ih ne upoznate bolje. Možda jednostavno ne želite da drugi vide vaše nedostatke.

Jako krupan kadar – blizu objektiva pa se vidi samo dio lica ili figure. Želite da ljudi misle da ne želite da vas prepoznaju, ali zapravo se tako maskirate u svoju pseudo-umjetnost.

Slika iz djetinjstva – fotografija kada ste bili dijete. Tip ste osobe koja misli da je sve u prošlosti bilo bolje nego sada. Slušate istu muziku, nosite sličnu odjeću i volite iste stvari kao kad ste bili u gimnaziji ili na fakultetu. Vjerojatno se nikada nećete promijeniti. Niste puno postigli i bili ste simpatičniji kao dijete.

Kućni ljubimac – slika obično bez vlasnika. Ako je u pitanju mačka – moguće je da ste vi žena bez muškarca, pas: moguće da ste homoseksulac bez partnera. Ako okačite zmiju vi ste tinejdžer koji sluša death metal. Delfin znači da previše gledate National Geografic.

Slika djeteta – samo dijete. Jedina stvar koju ste postigli je dijete. Bili ste nekad zabavni, imali ste puno prijatelja i bogat društveni život, a sada pričate samo o pelenama, kašicama…

Slika vjenčanja – mlada, mladoženja, vjenčanica. Želite da svi znaju da ste napokon odrasli. Uozbilji ste se, više ne ludujete, brak vas u potpunosti određuje i nemate više prijatelja. Vjerojatno ste previše potrošili na svadbu, a svekrva vas ne voli.

Pop kultura – slika fiktivnog lika, filmski plakat ili slavna osoba. Nemate svoju osobnost. Definirate sebe i druge prema načinu zabave, bez obzira je li riječ o televiziji, glazbi, knjigama. Razgovor s vama je kao čitanje citata s IMDb-a, prenosi N1.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar