Sutra od 12 sati poskupljuje Uber; Pogledajte u kojim hrvatskim gradovima cijena ide gore

Približavanjem sezone Hrvatsku će posjetiti milijuni stranih turista pa će tako Uber povisiti cijene u svim obalnim gradovima i Zagrebu. Cijene će se povećati od sutra, 10. svibnja u 12 sati u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku.

Nove cijene za Uber u Zagrebu su sljedeće: start 6 kuna, svaki prijeđeni kilometar 3,60 kuna i svaka protekla minuta 0,60 kuna. Dosad je start koštao 6 kuna, svaki kilometar, 3, a minuta je bila 40 lipa.

Uber je, dakle, poskupio za 60 lipa po kilometru i 20 lipa po minuti vožnje.

– Promjene koje uvodimo povećat će razinu kvalitete usluge putem Uber aplikacije u Hrvatskoj tako što će sva vozila imati maksimalnu starost od sedam godina. Dodatno ćemo postrožiti uvjete za nastavak vožnje vozačima s nižom prosječnom ocjenom što korisnicima garantira još ugodniju i sigurniju vožnju, objavili su iz kompanije.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...