Svijet se klanja Luki Modriću: “On je jedan od najboljih igrača ikad rođenih”

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić sinoć je osvojio svoj ukupno četvrti naslov prvaka Europe s Realom, treći uzastopni.

Kapetan Vatrenih protiv Liverpoola je na Olimpijskom stadionu u Kijevu pružio odličnu predstavu, odigrao svih 90. minuta u pobjedi 3-1 i potvrdio status najuspješnijeg hrvatskog nogometaša u povijesti, piše Net.hr.

Luka je ponovno bio motor pokretač akcija svoje momčadi, maestro igre Kraljeva, čovjek uz kojeg “madridski nogometni orkestar” zvuči bolje…

Ne treba spominjati što je i tko je Luka Modrić u Real Madridu, što njegova igračka veličina znači na Santiago Bernabeu.

Modrić je godinama neizostavni kotačić u sustavima igre svih trenera posljednjih godina u Realu, počevši od Josea Mourinha, preko Ancelottija, Beniteza, pa sad do Zidanea.

Kad ne igra Modrić, igra Reala šepa. Dubok je rukopis modrićeve igračke vještine u “Kraljevskom klubu”, toliki da ga žele očuvati i za dalje.

Luka pokazatelj kako igra Reala treba izgledati u budućnosti

Upravo je Luka pokazatelj i kako igra Reala treba izgledati u budućnosti, odnosno kako je igrač njegovog profila, s takvom tehnikom, bitan u današnjem nogometu i budućem još više.

Nakon novog trofeja u Ligi prvaka, Modrić je ušao u povijest, legendu… Svijet se, stoga, klanja Luki Modriću…

‘Ne znam hoće li itko ikada ovo uspjeti ponoviti’

“Ovo je nešto nevjerojatno, nešto povijesno. Ne znam hoće li itko ikada ovo uspjeti ponoviti. Dvaput je bilo nevjerojatno, treći put je povijesno”, rekao je Luka čije riječi prenosi portal Sportskeeda.com.

Modrić, nadalje, ističe:

‘Postali smo dinastija poput Chicago Bullsa, Lakersa, Boston Celticsa’

“Jučer smo gledali film o košarkaškim ekipama poput Chicago Bullsa, Lakersa, Boston Celticsa, kako su osvajali tri ili četiri titule zaredom. To su bile dinastije. Tako bi i nas mogli nazivati. Čini se kao da smo lako stigli do ovdje i pobijedili, ali iza toga je toliko napornog rada svakog dana. Mislim da ovo neće nitko ponoviti”.

Real Madrid je osvojio Ligu prvaka 2014., 2016., 2017. i 2018. godine i tako postao prva momčad koja je tri puta zaredom ponijela naslov najbolje momčadi Lige prvaka.

Iduće godine finale Lige prvaka se igra na madridskom stadionu Wanda Metropolitano, domu Atletico Madrida.

“Bilo bi sjajno da ondje osvojim svoj peti naslov. Igrat će se u Madridu pa ćemo se spremiti za njega. Bilo bi to doista sjajno no sada moramo samo uživati u ovom trenutku”, zaključio je Modrić.

Maestro je ponovno oduševio fanove, na društvenim mrežama hvale njegovu igru protiv Redsa, a mnogi se slažu u jednom:

“Luka Modrić najbolji je veznjak na svijetu”.

Jedan fan se nadovezao:

“Luka Modrić je najbolji igrač Reala. Ako itko iz momčadi zaslužuje ponijeti Balon d’Or, onda je to on”.

Jedan je nogometni pratitelj, pak, mišljenja kako je Luka jedan od najboljih nogometaša ikad rođenih, u TOP 30″.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...