Toni Milun učit će mlade Zadrane o financijskoj pismenosti

U sklopu projekta Info centar za mlade Zadar, udruga CINAZ organizira radionicu financijske pismenosti koju će održati popularni matematičar Toni Milun!

Polaznici radionice će steći osnove financijske pismenosti i naučiti kako odgovorno upravljati vlastitim financijama, važnost štednje te kako prepoznati i izbjeći marketinške zamke, zatim upoznati se s posljedicama uzimanja kredita i prepoznati najbolji način ulaganja prema svojim mogućnostima i željama.

Simpatični profesor matematike popularnost je počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka koja je objavljivao na internetu. Veliku pozornost javnosti privukao je i kada je ukazao na problem da niti zaposlenici banaka ne znaju sve o kreditima koje nude.

Voditelj je TV emisije Financijalac koja je dobila Nagradu Akademije Zagrebačke burze za izuzetan doprinos edukaciji o tržištu kapitala 2016 godine. Toni Milun je za emisiju dobio nominaciju Večernjakove ruže za Novo lice 2016.

Besplatna radionica će se održati 19.svibnja 2018. s početkom u 10.30h u Gradskoj knjižnici Zadar. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu: goo.gl/SRqczj , a sadržaj radionice će se prilagoditi interesu sudionika.

Dan ranije, 18. svibnja 2018., Toni Milun će odžati radionicu financijske pismenosti i u osnovnoj školi Šime Budinić od 17-19 sati. Radionica je namjenjena učenicima šestih i sedmih razreda, polaznika izvannastavne aktivnosti “Mali poduzetnici”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...