Cestitka_Uskrs

Trudnoj Doris Pinčić u jutarnjem vođenju emisije pomaže cijeli tim

Iako u visokom stupnju trudnoće, glumica, radijska i TV voditeljica Doris Pinčić Rogoznica prošloga je tjedna sa suprugom Borisom Rogoznicom boravila u Istanbulu, a da još ne planira uzeti predah, pokazala je fotografijom objavljenom na Instagramu.

Uz brojne televizijske obaveze, lijepa Zadranka koja u lipnju treba roditi svoje drugo dijete, aktivna je i u jutarnjem programu Narodnog radija, piše tportal.hr.

‘Moja ekipa’, napisala je Doris uz fotografiju snimljenu u studiju Narodnog radija.

Obzirom na visoki stupanj trudnoće, ne bi bilo čudno da ekipu sačinjava medicinsko osoblje i kondicijski trener, no jutarnja ekipa neumorne Doris u pomalo je drukčijem sastavu.

Za mikrofonom se tako uz voditeljicu našao četverogodišnji sin Donat, dok program teče pod budnim okom kujice Rite.

Ritu su Doris i Boris udomili 2015. godine nakon što ju je na ulici pronašao njihov susjed. Otada je ona najdraža partnerica za trčanje lijepoj voditeljici, a kako se s trčanja morala preorijentirati na trudničke vježbe, Rita joj je nastavila praviti društvo uz prostirku.

Kao ni u prvoj trudnoći s Donatom, Doris odlično podnosi drugu trudnoću s kćerkicom kojoj još ne želi otkriti ime.

‘Uživam i u drugoj trudnoći koliko sam uživala u prvoj. Ponovno osjećam to uzbuđenje i ponovno sam beskrajno zahvalna svom tijelu koje sve te promjene podnosi savršeno. Sve je isto kao i prvi put, mobilna sam, bez specijalnih želja, barem se meni tako čini. No možda bi to trebalo pitati ljude što oni misle’, izjavila je nedavno Doris Pinčić Rogoznica.

 

My crew ?❤ @narodniradio #radiokojitesluša #najboljadomaćaglazba

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...