U slučaju novih izbora građani kao premijera vide – Plenkovića!

O najvjerojatnijem ishodu afere Hotmail ispitanici imaju mišljenje: 74,1 posto ispitanika smatra da se ništa neće dogoditi i da će Vlada premijera Plenkovića nastaviti raditi s novim ministrom gospodarstva, a devet posto ispitanih smatra da će doći do pada Vlade, ostavke Andreja Plenkovića i novih izbora.

Dnevnik Nove TV donosi što ispitanici misle o tome tko bi od navedenih osoba bio najbolji kandidat za Premijera ako dođe do novih izbora? Ispitanicima su ponuđeni vođe vodećih parlamentarnih stranaka prema Crobarometru:

20,4 posto ispitanika smatra da bi to bio Andrej Plenković. 15,4 posto misli da bi najbolji izbor bila Anka Mrak Taritaš. Ivana Vilibora Sinčića kao najboljeg kandidata za premijera vidi 13,1 posto ispitanika, a Božu Petrova 11,2 posto.

Da bi najbolji kandidat za premijera bio Milan Bandić smatra 7,8 posto, a da bi to bio Davor Bernardić smatra 4,2 posto ispitanika. 4,1 posto misli da bi najbolji bio “netko drugi”, a 23,9 posto ispitanika odgovorilo je “nitko od navedenih”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...