U Zadru od jeseni s radom kreće katolička osnovna škola

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić utemeljio je katoličku osnovnu školu u Zadarskoj nadbiskupiji. Katolička osnovna škola “Ivo Mašina” počinje od jeseni djelovati u Zadru, u novoj školskoj god. 2018./2019. prvi razred te škole djeca će pohađati u učionici zgrade Nadbiskupskog sjemeništa ‘Zmajević’ u Zadru.

Tim povodom, privremeni ravnatelj te škole don Roland Jelić, u petak 18. svibnja uputio je dopis u kojem poziva zainteresirane roditelje da izvrše predupis djece za pohađanje Katoličke osnovne škole Ivo Mašina.

„Poštovani roditelji! Zadarska nadbiskupija je donijela Odluku o osnivanju Katoličke osnovne škole „Ivo Mašina”, sa sjedištem u Zadru, Trg sv. Stošije 2. Uz dobivenu svu dokumentaciju od nadležnog Ministarstva znanosti i obrazovanja, raspisuje predupis djece u I. razred školske godine 2018./19. Obavještavamo sve roditelje čija su djeca obvezna pohađati prvi razred u šk. god. 2018./19. da obave predupis svog djeteta u prostoru škole, Trg sv. Stošije 2. Pravo predupisa u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2018./19. imaju djeca koja do 1. travnja 2018. navršavaju šest godina života. Predupis će se obavljati od 23. svibnja do 25. svibnja 2018. g. od 9 do 12 sati i od 15 do 18 sati. Roditelji na predupis trebaju donijeti OIB djeteta. O svim predradnjama koje će trebati obaviti za upis, kao i svim potrebnim informacijama bit će obaviješteni prilikom predupisa”, kaže se u dopisu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...