Ukida se parkiranje uz bedeme na preporuku konzervatora

Pročelnik Robertino Dujela izvjestio je o provedenim projektima komunalne infrastrukture u posljednje vrijeme, s naglaskom na uređenje javnih zelenih površina- posađena su 3 nova drvoreda, u tijeku je sadnja još jednoga.

Sanira se i stanje divljih odlagališta; nakon sveobuhvatne akcije čišćenja šume Musapstan koja je provedena tijekom prošlog mjeseca, pokrenut je postupak javne nabave za sanaciju divljeg odlagališta na lokaciji bivšeg kamenolom Put.

Najavio je i novu odluku o korištenju pješačke zone i dostave robe u nju, kojom će se podići kvaliteta života građana, ali i zadovoljiti interesi vlasnika trgovina i ugostiteljskih objekata.

Također, idu i izmjene u odluci o parkiranju, u vremenu naplate (ljetni režim će biti na snazi od 15. lipnja do 31. kolovoza s maksimalnim vremenom zadržavanja u 1. zoni do 3 sata), ali i ukidanje parkiranja uz bedeme na preporuku konzervatora.

U tijeku je i priprema javnih prirodnih plaža za sezonu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...