Ukraden mobitel, bicikl, torbica i uređaj za navigaciju iz jedrilice

U nedjelju u ranojutarnjim satima u Zadru, u ulici Obala kneza Domagoja nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 30-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj  otuđio torbicu u vlasništvu 67-godišnje državljanke Irske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj  je otuđio bicikl u vlasništvu 18-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U vremenu od studenog prošle godine do 13. svibnja u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz spremišta jedrilice u vlasništvu 50-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio uređaj za navigaciju i autopilot. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...