tijekom vikenda

Ukradena dva mobitela, skuter, novčanik i uređaj za elektrostimulaciju

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U petak tijekom noći, u Ulici gospe Maslinske u Zadru, nepoznati počinitelj je iz automobila u vlasništvu 45-godišnjaka otuđio novčanik s nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u trgovačkom centru u Ulici Polačišće u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio uređaj za elektrostimulaciju, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U noći s petka na subotu u Petrčanima, nepoznati je počinitelj otuđio parkirani skuter Gilera Runner (ZD) u vlasništvu 59-godišnjaka, vrijedan niše tisuća kuna. Za otuđenim skuterom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu poslijepodne, u Viru,  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 60-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U subotu oko ponoći, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar