Ukradena dva mobitela, skuter, novčanik i uređaj za elektrostimulaciju

U petak tijekom noći, u Ulici gospe Maslinske u Zadru, nepoznati počinitelj je iz automobila u vlasništvu 45-godišnjaka otuđio novčanik s nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u trgovačkom centru u Ulici Polačišće u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio uređaj za elektrostimulaciju, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U noći s petka na subotu u Petrčanima, nepoznati je počinitelj otuđio parkirani skuter Gilera Runner (ZD) u vlasništvu 59-godišnjaka, vrijedan niše tisuća kuna. Za otuđenim skuterom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu poslijepodne, u Viru,  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 60-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U subotu oko ponoći, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...