Ukradena tri novčanika, zlatnina, bicikl i tri janjeta

Sa četvrtka na petak u Molatskoj ulici u Zadru,  nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu  76-godišnjaka otuđio novac i zlatninu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak oko podne u ulici Špire Brusine u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio novčanik u vlasništvu 61-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak navečer u Zadru, na Trgu pet bunara nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 66-godišnje njemačke državljanke, a na Liburnskoj obali je nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 72-godišnje državljanke Velike Britanije. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog  krađe.

U subotu poslijepodne na predjelu Cerodole u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio tri janjeta u vlasništvu 55-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subotu ne nedjelju na Trgu Sv. Stošije  u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio bicikl u vlasništvu 32-godišnjeg državljanina Švicarske. Materijalna šteta iznosi preko deset  tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...